Pizza & Pasta Fresca

 

Hola un altre cop, i diem «un altre cop» perquè si has teclejat la web al teu navegador és perquè segurament ja ens coneixem. I si no és així i ens acabem de conèixer: benvingut a la Nona! Tant si ets un o altre tenim una cosa molt important que ensenyar-te: et volem ensenyar com estem canviant, com en fem grans, com millorem allò que vam començar a fer ara fa una mica més d’un any i mig i totes les coses noves que comencem a fer. Però sobretot sobretot, el què et volem ensenyar és qui som i què és avui la Nona. I aquesta web ens ajudarà a fer-t’ho saber.

Doncs bé, després de temps de molta feina, decisions ben preses (i d’altres no tant ben preses), de moltes alegries i també d’alguna decepció… hem pogut portar la Nona allà on la volíem portar des del primer dia que vam decidir reobrir el local. Ja podem dir obertament que tornem a ser la Pizzeria la Nona! Aquella idea nostàlgica del local que ens patrocinava les 24 hores de bàsquet d’Arenys, allà on sopàvem abans de deambular per tots els locals d’aquelles nits d’estiu i d’hivern quan tots érem un pel més joves (he dit «més» joves…). Doncs aquella il·lusió de tornar a portar al poble una de les pizzeries més recordades ja és aquí!

I no ha estat fàcil, no us penseu! Per arribar fins aquí s’ha treballat molt per arribar a tenir un grup de gent que ho faci possible i entre ells els menys visibles de tots, aquells que es passen les hores davant dels fogons i obrin els forns de pizza. En Vicenç i en Jean ens han fet giravoltar la carta i ara ja pots triar entre una varietat enorme de pizzes amb accent italià, pasta fresca i unes salses com feia temps que no tastaves!!

Tot això sense oblidar-nos d’allò que ens ha fet ser qui som: amb activitats com cursos de fotografia; festes particulars (i comunes); amb la música, amb en Martí sorprenent setmana rere setmana amb tots els temes que ens punxa; amb els refrescants còctels de la Regla (que ens faries un rera l’altra!), amb la Marta amunt i avall del local donant ordres i regalant somriures; amb en Nissu, portant-te els plats a taula abans que no perdin ni un sol punt de calent; i amb en Lluís, fent-te sentir com a casa cada vegada que creues la porta.

El què dèiem, encantats de tornar-te a conèixer!!

L’equip de la Nona

pizza