¿Qui som?

Així vam començar

Pensem que 2+2 no són quatre, ni cinc, ni deu. Som dels que no ens agrada sumar, ens agrada multiplicar.  Des del primer dia que vam engegar aquest projecte, que li hem posat el nom de La Nona, i enlloc de projecte li diem il·lusió, hem sigut conscients de que no ho tiraríem endavant si no multiplicàvem l’esforç de tots. Perquè ningú es millor que tot l’equip.

Amb aquesta actitud, en Nono, en Xavi i en Lluís es van embarcar en aquesta aventura transformant un local sense funcionament amb el que ara és La Nona.

Vam obrir el maig del 2012, i durant aquell estiu va ser un gran aprenentatge del negoci, de saber què us agradava, i de constantment adaptar-nos al que volíeu. Han estat uns anys durs, però la tenacitat de la Marta,  les idees de la Regla, l’enginy del Lluís i finalment la simpatia de’n Nissu, han aconseguit que la cara visible del La Nona tingui personalitat pròpia. 

I per acabar de multiplicar i no equivocar-nos, l’equip que no es veu a diari però es s’assaboreix gràcies al Carlos que fa que sempre tinguem el material a punt i en Jan i en Vicenç, que amb les seves mans i experiència a la cuina ens ofereixen aquests plats que ens tornen bojos.